Sistemi avtomatske (de)paletizacije

S paletirnimi in depaletirnimi stroji Robotike Kogler boste optimalno rešili vaš problem paletiranja ali depaletiranja ne glede na tip, težo, obliko ali kapaciteto produktov.

V osnovi ponujamo sisteme paletizacij z lastnimi namenskimi paletirnimi napravami oz. stroji- paletizerji, ali s pomočjo robotske paletizacije, oziroma integracijo industrijskih robotov. Pri odločitvi kakšen tip paletizacije uporabiti in kateri stroj ustreza vašim potrebam vam seveda svetujemo glede na vaše specifične potrebe. Ponujamo sisteme (de)paletizacij z integracijo petih skupin strojev:

Pri odločitvi kakšen tip paletizacije uporabiti vam seveda svetujemo glede na vaše specifične potrebe. V osnovi je mogoče povedati, da se namenski stroji smiselno uporabljajo za specifične izdelke, ki se izdelujejo v velikih količinah, medtem ko je uporaba industrijskega robota smiselna v maloserijskih proizvodnjah, kjer je potrebno hitro prilagajanje iz ene na drugo vrsto izdelka. Več o prednostih obeh osnovnih tipov paletizacij lahko preberete v splošnem opisu paletizacije na levi.

Robotika Kogler se na področju izdelave sistemov avtomatskega paletiranja ponaša s širokim spektrom referenc na trgih širom po svetu. Več o modelih (tipih) naših strojev si lahko ogledate s pritiskom na povezave.